Opinie lekarzy

Warsztatowa formuła i kameralne grupy

OLLIE to doświadczona firma szkoleniowa, specjalizująca się w kursach z medycyny estetycznej na różnych poziomach zaawansowania. Rocznie organizujemy kilkadziesiąt kameralnych szkoleń dla lekarzy i stomatologów. Warsztatowa formuła i małe grupy szkoleniowe pozwalają wykonać co roku ponad tysiąc zabiegów na kilkuset pacjentach. Poniżej prezentujemy opinie uczestników naszych szkoleń. Z uwagi na to, że część z uczestników działa na rynkach lokalnych, nie publikujemy opinii wszystkich uczestników szkoleń.

 

Opinie i rekomendacje

 

Szkolenie przygotowuje do pracy w zakresie zabiegów medycyny estetycznej.

Zarówno osoby początkujące, jak ja, jak i doświadczone, znajdą w OLLIE zakres wiedzy odpowiedniej dla siebie, który w sposób rzetelny, pozytywny i profesjonalny mogą przyswoić podczas kursu.

lek. dent. Natalia Modrzyńska, 28.08.2017
 

P. Dr Aneta Wasilewska bardzo przystępnie i obszernie dzieli się swoją wiedzą.

Pomimo wielu przebytych wcześniej szkoleń, znów można było nabyć nową wiedzę i umiejętności. Osoba ciepła z holistycznym podejściem do pacjenta.

dr n. med. Agnieszka Borysiewicz, 27.08.2017
 

Doskonałe szkolenie, absolutnie bezkonkurencyjne, bardzo duża ilość pacjentek, różne problemy omawiane na szkoleniu, duża ilość wiedzy praktycznej.

lek. med. Bartłomiej Sobolewski, 27.08.2017
 

Szkolenie bardzo dobrze przygotowane, spełniło moje oczekiwania.

Była wystarczajaca ilość pacjentów, tak, że każdy z lekarzy mógł poćwiczyć część praktyczną. Polecam. Pani doktor prowadząca - lek. med. Marzena Urbaniak bardzo miła i z ogromną wiedzą.

lek. dent. Aneta Borowska - Batura, 27.08.2017
 

Doskonałe szkolenie, bardzo dużo pacjentów, mnóstwo praktyki i bardzo profesjonalni wykładowcy.

lek. dent. Konrad Piskórz, 27.08.2017
 

Dr Anna Wasilewska jest bardzo dobrym dydaktykiem, posiadającym ogromną wiedzę i doświadczenie i umiejącą się nimi podzielić.

Szkolenie w formie warsztatów to niesamowita możliwość całościowego podejścia do problemów pacjenta, ustalenie planu zabiegów i umożliwiająca wykonanie różnorodnych zabiegów w ciągu jednego szkolenia.

dr n. med. Agnieszka Szymańska, 27.08.2017
 

Bardzo dużo praktyki, możliwość podpatrzenia świetnej klasy lekarzy, a przy tym samemu zebrania umiejętności manualnych i planowania zabiegów.

Jestem zachwycony.

lek. dent. Mateusz Latacz, 27.08.2017
 

Profesjonalizm, miła atmosfera, szeroki zakres tematyczny szkoleń.

lek. dent. Katarzyna Matczak, 27.08.2017
 

Szkolenia prowadzone przez Panie dr Annę Wasilewską oraz dr Barbarę Pardę mają wysoką wartość merytoryczną oraz praktyczną.

Podnoszenie kwalifikacji z tak doskonałymi specjalistami to wielka przyjemność.

lek. med. Joanna Gralińska - Wyrębska, 27.08.2017
 

Szkolenie bardzo dobrze przygotowane merytorycznie, duży nacisk na praktykę.

Szkolenie godne polecenia i warte swojej ceny.

lek. dent. Monika Stasiak - Kawalec, 27.08. 2017
 

Bardzo profesjonalne, bogate w wiedzę merytoryczną i praktyczną szkolenie.

lek. dent. Katarzyna Chrostowska, 27.08.2017
 

Doskonała znajomość tematu w wykonaniu P. Dr Marzeny Urbańskiej, połączona z niezwykle ciepłym, serdecznym i pełnym otwartości podejściem zarówno do Pacjentów, jak i do szkolących się lekarzy.

Znakomita szkoła pełnej opieki nad pacjentem, tak, by zawsze chciał wrócić do prowadzącego lekarza z poczuciem bezpieczeństwa i spełnionych oczekiwań.

lek. med. Agnieszka Borysiewicz, 26.05.2017
 

Bardzo duża oferta procedur niedostępnych na podobnych kursach.

Warto było przyjechać na to szkolenie z zagranicy. Zakres proponowanych zabiegów przekroczył program szkolenia, co pozwala na lepsze dostosowanie oferowanych zabiegów do pacjentów.

lek. stom. Justyna Bogucka, 24-25.06.2017
 

Doskonale zorganizowane i przygotowane szkolenia.

Bardzo dużo Modelek i Modeli. Miła, przyjazna atmosfera. Doskonały prowadzący. Polecam:)

lek. med. Bartłomiej Sobolewski, 25.06.2017
 

Szkolenie przeprowadzone bardzo profesjonalnie.

Duża ilość pacjentów i możliwości samodzielnego wykonywania wielu różnych zabiegów. Przemiła atmosfera. Polecam.

lek. dent. Aneta Karska, 25.06.2017
 

Bardzo polecam szkolenia w OLLIE.

Profesjonalne podejście, można się dużo nauczyć.

lek. med. Konrad Jurczakowski, 25.06.2017
 

Wysokie noty za poziom kursu.

Dużo zajęć praktycznych, wspaniały szkoleniowiec Dr. Anita.

lek. med. Grzegorz Kuchta, 25.06.2017
 

Pani Dr Marzena Urbańska posiada szeroki zakres wiedzy z medycyny estetycznej, umiejętności przekazania jej kursantom.

Niesamowite podejście do pacjentów, zrozumienie ich potrzeb i ułożenie długofalowego planu terapeutycznego.

lek. med. Agnieszka Lidia Szymańska, 25.06.2017
 

Wysoko oceniam poziom szkolenia pod względem merytorycznym, dużo praktyki.

Doktor Anita - wspaniały szkoleniowiec 🙂

lek. med. 25.06.2017
 

Duża dawka praktyki, bardzo dokładne omówienie teoretyczne.

W efekcie zaczynając jako kompletny ignorant, kończy się z porządną wiedzą.

lekarz stażysta, woj. kujawsko-pomorskie, 27.05.2017
 

Profesjonalizm.

lek. med. Błażej Woźniak, 25.06.2017
 

Jestem bardzo zadowolona z profesjonalizmu prowadzącej i poziomu szkolenia.

lek. med. Izabela Kutyła, 25.06.2017
 

Szeroki przekrój zabiegów, dużo praktycznych zajęć.

lek. med. Dagmara Lisiak, 24-25.06.2017
 

Szkolenie profesjonalnie przygotowane.

Dużo pacjentów. Możliwość wykonania wielu zabiegów w czasie jednego szkolenia.

lek. dent. Marlena, 27.05.2017
 

Nie wyobrażam sobie lepszego sposobu na przeprowadzenie merytorycznych zajęć, do bólu praktycznych, angażujących maksymalnie szkolącego się lekarza.

Dr Gabriel Ruciński, jak nikt inny, w niezwykle serdeczny sposób dzieli się wiedzą i bogatym doświadczeniem.

lek. med. Agnieszka Borysiewicz, 04.06.2017
 

Profesjonalne szkolenie o bogatej tematyce i zakresie wiedzy.

Duża ilość pacjentek do zabiegów.

lek. med. Grzegorz Witych, 04.06.2017
 

Szkolenie prowadził dr. Gabriel Ruciński z ogromną wiedzą teoretyczną i praktyczną oraz umiejętnością dzielenia się nią.

Bardzo praktyczne szkolenie. Możliwość pozyskania umiejętności praktycznych.

lek. med. Agnieszka Szymańska, 04.06.2017
 

Jestem zadowolona ze szkolenia.

Przemiła atmosfera, dużo praktyki. Na pewno tu wrócę:)

lek. med. Joanna Mróz-Chromiak, 28.05.2017
 

Szkolenie bardzo intensywne, dużo wiadomości merytorycznych i praktycznych, wielu pacjentów.

lek. dent. Karolina Łubińska, 28.05.2017
 

Szkolenie oceniam bardzo pozytywnie.

Duża umiejętność przekazywania wiedzy teoretycznej i praktycznej. Bardzo miła i opiekuńcza atmosfera.

lek. med. Grażyna Michalak, 27.05.2017
 

Szkolenie przeprowadzone bardzo profesjonalnie w bardzo przystępny sposób. Polecam

lek. dent., 28.05.2017
 

Bardzo udane 4 szkolenia!!!

Dużo wiedzy merytorycznej i życzliwości.

lek. dent. Karina Kustrzycka, 28.05.2017
 

Bardzo podobała mi się duża ilość i różnorodność Pacjentek i zabiegów.

lek. dent. Magda Fołtyn - Owsiana, 28.05.2017
 

Duże wiadomości i umiejętności przekazania wiedzy u prowadzącego lekarza.

lek. dent. Anna Lundin, 28.05.2017
 

Zdecydowanie polecam! Jestem bardzo zadowolona ze szkolenia pod względem merytorycznym i praktycznym.

Prowadzący Dr Adam Srebrzyński dał uczestnikom wiele praktycznych wskazówek. 80% - część praktyczna dla mnie osobiście najważniejsza. Organizatorka - Pani Oliwia - pełen profesjonalizm.

lek. dent. Karolina Zimniak, 31.05.2017
 

Bardzo efektywne szkolenie.

Możliwość pracy z wieloma modelkami. Cudowni i pomocni nauczyciele. Przemiła Pani Oliwia i reszta personelu.

lek. med. Sylwia Zagórska, 22.04.2017
 

Dużo wiedzy praktycznej, przygotowuje do pracy

lek. dent. Agata, 22.04.2017
 

Ciekawe szkolenie z laseroterapii, duża liczba modelek sprawia, że można wszystko przećwiczyć w praktyce.

lek. med. Hubert Banasiak, 23.04.2017
 

Profesjonalne przygotowanie praktyczne i teoretyczne.

Duża liczba pacjentów, dokładne wyjaśnienie tematu, miła atmosfera.

lek. med. Anna Małek, 22.04.2017
 

Bardzo praktyczne szkolenie

lek.med. Agnieszka Szymańska, 23.04.2017
 

Przede wszystkim aspekt praktyczny - celująco!

lek. med. Agnieszka Borysiewicz, 23.04.2017
 

Bardzo profesjonalne szkolenie!

lek. dent. Mariusz Durynek, 22.04.2017
 

Uważam, że szkolenie OLLIE to pełen profesjonalizm połączony z bardzo sympatyczną atmosferą.

Poleciłabym każdemu, kto chce "wystartować" z zabiegami medycyny estetycznej lub poszerzyć zakres wiedzy i umiejętności praktycznych w tej dziedzinie. Zarówno organizatorzy, jak i prowadzący szkolenia odznaczają się dużą wiedzą merytoryczną, profesjonalizmem w działaniu i otwartością na uczestników.

lek. dent. Małgorzata Sitarek, www.dentair.pl, 23.04.2017
 

Kolejne szkolenie w OLLIE zakończone sukcesem.

Świetnie przygotowany prowadzący, który chętnie dzielił sie wiedzą. Możliwość wykonywania zabiegów samodzielnie. Serdecznie polecam i dziękuję Paniom Oliwii i Iwonnie za świetne szkolenie.

lek. med. Aleksandra Tańska, 26.03.2017
 

Szkolenie przekroczyło tematykę i moje oczekiwania.

Prowadzący z ogromna wiedzą i doświadczeniem. Pacjentki idealnie adekwatne do zakresu szkolenia. Małe grupy i dużo ćwiczeń. Polecam.

lek. dent. Beata Wawrzyniak, 26.03.2017
 

Bardzo praktyczne szkolenie.

Dużo zabiegów wykonywanych samodzielnie.

lek. med. Agnieszka Szymańska, 26.03.2017
 

Szkolenie zawierało dużo ćwiczeń praktycznych - bezcenne!

lek. med. Agnieszka Borysiewicz, 26.03.2017
 

Fachowo, obiektywnie i dużo praktyki.

lek.med., 26.03.2017
 

Dobrze wyłożona teoria, wiele pacjentek, na których można wykonać zabiegi osobiście lub obserwować wykonywanie przez innych uczestników.

Małe grupy - to bardzo ważne.

lek. dent. Paulina Wojtyra, 26.03.2017
 

Idealne miejsce na pierwsze kroki z medycyną estetyczną.

Instruktor w bardzo prosty i przejrzysty sposób pokazuje zabiegi. Duża ilość pacjentów to dodatkowy atut.

lek. med. woj. małopolskie, 25-26.03.2017
 

Trudne przypadki i powikłania w medycynie estetycznej to unikalne szkolenie - wszystko w jednej kapsułce, masa wiedzy co zrobić, żeby powikłanie się nie zdarzyło, a jeżeli się już przytrafi, to jak pomóc...

Na wybór szkolenia wpłynęła również część warsztatowa, oraz różnorodność umówionych zabiegów - było co robić..... Reszty dowiecie się na szkoleniach, które szczerze polecam.

lek. med. Robert Krzaczek, 05.03.2017
 

Znakomicie przeprowadzone i bardzo potrzebne szkolenie z Lipotransferu.

Bardzo na czasie zwrot w kierunku medycyny regeneracyjnej. Lek.med. Gabriel Ruciński to bardzo dobry wykładowca.

lek. med. Krzysztof Kwela, 04.03.2017
 

Szkolenie z lipotransferu to kolejne z wielu szkoleń, które odbyłem w centrum szkoleniowym OLLIE.

Myślę że niewiele jest firm szkoleniowych które mierzą tak wysoko...Bardzo zainteresował mnie temat lipofillingu i myślę, że będę oferował te zabiegi w swoim gabinecie. Samo szkolenie umożliwiło wykonanie pełnej procedury zabiegowej, a wykładowca w sposób przystępny i wyczerpujący wprowadzał w arkana zabiegu. Kameralna grupa i nacisk na naukę przez praktykę to dodatkowe atuty szkolenia.

lek. med. Robert Krzaczek, 04.03.2017
 

Zabiegi różnorodne.

Program szkolenia na wysokim poziomie, bardzo ciekawy. Wykładowca wyczerpująco odpowiada na pytania.

lek. med. Ewa Puchała, 04.03.2017
 

Szkolenie spełniło wszystkie moje oczekiwania.

Duża ilość pacjentów pomogła utrwalić zdobyte umiejętności. Pani Doktor, która prowadziła zajęcia odpowiadała wyczerpująco na każde pytanie.

lek. med. Kaja Kowalska, 28.01.2017
 

Szkolenie prowadzone przez wykwalifikowanych specjalistów (trenerów).

Duży nacisk na praktyczne szkolenie umiejętności.

lek. dent. Aleksandra Ryńska, 26.02.2017
 

Prowadzący to prawdziwy profesjonalista.

Dużo pacjentów, dużo przydatnych uwag praktycznych.

lek. stom. Kaja Kowalska, 26.02.2017
 

Największa zaleta - dużo praktyki, prowadzący to znakomici lekarze szczerze opowiadający o różnych aspektach pracy specjalisty medycyny estetycznej.

lek. med. Agnieszka Borysiewicz, 26.02.2017
 

Profesjonalnie

lek. med. Agnieszka Szymańska, 26.02.2017
 

Rewelacyjne szkolenie w porównaniu z innymi firmami.

Pełen profesjonalizm, wyczerpujące merytorycznie, możliwość praktycznego stosowania krok po kroku. Jestem zachwycony.

lek. stom. Damian Antczak, 25.02.2017
 

Bardzo profesjonalne i rzeczowe szkolenie, znakomity prowadzący.

Jestem pod dużym wrażeniem.

lek. med. Joanna Sułkowska, 25.02.2017
 

Szkolenie na wysokim poziomie, dlatego wracam do Państwa

lek. dent. Mariusz Durynek, 25.02.2017
 

Szkolenie prowadzone przez kompetentne osoby w miłej atmosferze, podnoszące kwalifikacje i poziom wiedzy.

lek. med. Mirosława Cybulska 25.02.2017
 

Kolejne rewelacyjne szkolenie z dużą ilością pacjentek i w kameralnej grupie.

lek. med. Paweł Radomski, www.pawelradomski.pl, 25.02.2017
 

Za dużą zaletę uważam nacisk na praktykę.

Wykonałam około 500 iniekcji pacjentom OLLIE, poza tym zajęcia są przeprowadzane w kameralnych grupach, a organizatorzy są dyspozycyjni i bardzo cierpliwi.

lek. med. Agnieszka Ławnicka, 10.02.2017
 

Szkolenie pomogło mi w zrozumieniu niuansów medycyny estetycznej i pozwoli mi zająć się nową dziedziną medycyny.

lek. dent. Mariusz Durynek, 28.01.2017
 

Idealne szkolenie pod okiem najlepszych specjalistów.

Bardzo duży nacisk kładziony na praktykę. Dużo zadowolonych pacjentek. Bardzo polecam.

lek. med. Hiacynta Kwiatkowska, 29.01.2017
 

Wspaniałe szkolenie!

Można wszystkiego się nauczyć.

lek. dent. Katarzyna Wiśniewska, 29.01.2017
 

Świetne podejście szkoleniowe do lekarzy i pacjentów.

Cierpliwość. Możliwość wykonania zabiegów od początku do końca.

lek. dent. Teresa Girniak, 29.01.2017
 

Szkolenie w pełni spełniło moje oczekiwania.

Mam nadzieję, że uzyskaną wiedzę wykorzystam w pracy z pacjentami.

lek. med. Alicja Dmuchowska-Iliev, 29.01.2017
 

Szkolenie zgodne z opisem, bardzo duża ilość pacjentów do zabiegów.

W trakcie szkolenia wiele praktycznych wskazówek. Miła atmosfera, bardzo kompetentny prowadzący dr Srebrzyński.

lek. med. Anna Kagan, 28.01.2017
 

Szkolenia przeprowadzone bardzo profesjonalnie.

Było dużo pacjentów, zakres zabiegów odpowiedni do tematyki kursu.

lek. dent. Anna Weiss-Kochan, 29.01.2017
 

Szkolenie fachowe i merytoryczne.

Duża ilość pacjentek do praktycznej nauki.

lek. med. Marek Kaczmarek, 11.12.2016
 

Bardzo kompetentny wykładowca – dobra komunikacja.

Mało teorii i dużo praktyki – konkretne, praktyczne informacje. Odpowiedzi na wszystkie pytania wyczerpujące, zgodne z zasadami wiedzy medycznej.

lek. med., Częstochowa, 11.12.2016
 

Ciekawa tematyka, merytoryczne przedstawienie wskazań, celów i efektów zabiegów, poparte licznymi zdjęciami.

Duża liczba pacjentów pozwala na praktyczne i pewne zapoznanie się z techniką zabiegową, dając pewność w wykonywaniu zabiegów.

lek. dent. Jarosław Strupiechowski, 11.12.2016
 

Moje pierwsze „zderzenie” z medycyną estetyczną dzięki profesjonalnemu podejściu prowadzącego i przemiłej atmosferze na zajęciach otworzyło wrota do dalszej podróży z tą dziedziną medycyny.

lek. dent., 11.12.2016
 

Znakomita organizacja szkoleń, wykraczanie poza temat podstawowy, komunikatywny prowadzący i chętnie dzielący się wiedzą.

lek. med. Marlena Lis – Rutkiewicz, 11.12.2016
 

Bardzo dużo praktyki, super atmosfera.

Dr. Srebrzyński wyjaśnia wszystkie niejasności i opisuje obrazowo jak wykonywać zabiegi.

lek. dent. Aleksandra Golan, 11.12.2016
 

Bardzo różni pacjenci (różne przypadki).

Bardzo dużo praktyki. Po szkoleniu czuję się pewnie w wykonywaniu zabiegów.

lek. dent. Alana Tuliszka, 11.12.1026
 

Dobre przekazanie wiedzy.

Bardzo dużo godzin części praktycznej, co przekłada się na zdobycie umiejętności.

lek. dent. Aleksandra Zapała, 11.12.2016
 

Szkolenie w 100% spełniło moje oczekiwania i rozwiało wiele wątpliwości.

Pozwoliło mi przełamać strach przed stosowaniem u pacjentów zabiegów z zakresu medycyny estetycznej. Dowiedziałam się bardzo dużo cennych informacji. Każdemu zainteresowanemu medycyną estetyczną polecam to szkolenie.

lek. med. Katarzyna Kolary, 10.12.2016
 

Bardzo polecam szkolenie z Nici PDO.

Można nabyć dużo praktycznych doświadczeń, lekarze prowadzący szkolenie są bardzo profesjonalni i doświadczeni, więc w trakcie szkolenia można w bardzo krótkim czasie uzyskać niezastąpioną wiedzę praktyczno – teoretyczną. Serdecznie polecam.

lek. dent. Monika Flakowska, 10.12.2016
 

Lekarz prowadzący bardzo dobrze przygotowany pod względem merytorycznym i praktycznym: cenne uwagi praktyczne, otwartość i chęć dzielenia się wiedzą.

Przemiła atmosfera, sporo praktyki.

lek. med. Natalia Czajkowska – Kaczmarek, 10.12.2016
 

Wyszkolona kadra wykładowców.

Duża ilość pacjentów.

lek. dent. Alicja Dudka – Chaberska, 10.12.2016
 

Bardzo duża baza pacjentów oraz szeroki wachlarz wykonywanych zabiegów i bardzo komunikatywny i otwarty na pytania i dyskusje wykładowca.

lek. dent. Monika Cyl, 10.12.2016
 

Szkolenia są przygotowane bardzo dobrze.

lek. med. Magdalena Nowak – Dziedzic, 10.12.2016
 

Dużo praktyki!!!

lek. dent. Michał Ksel, 10.12.2016
 

Najmocniejszą stroną szkoleń jest ich orientacja na intensywną praktykę, co w połączeniu z solidną podstawą merytoryczną gwarantuje sukces.

lek. dent. Barbara Jaroń, 27.11.2016
 

Jestem bardzo zadowolony, dużo się nauczyłem, wysoki profesjonalizm.

lek. med. Mirosław Pedo, 26.11.2016
 

Dużo praktyki, bardzo dobra współpraca z prowadzącym.

lek. dent. Anna Głodek, 20.11.2016
 

Dziękuję za miłą i konstruktywną usługę

lek. med. Dorota Estemberg, 20.11.2016
 

Szkolenie bardzo dobrze zorganizowane, wykładowca bardzo profesjonalny.

lek. dent. Marta Łapaj, 19.11.2016
 

Dużo zajęć praktycznych, dużo pacjentek, można nauczyć się podstaw jak w ofercie firmy.

lek. med. Jacek Czyczerski, 19.11.2016
 

Miła atmosfera, kompetentny wykładowca

lek. dent. Lidia Rybicka, 19.11.2016
 

Brałam udział już w pięciu szkoleniach organizowanych przez firmę OLLIE i za każdym razem byłam bardzo zadowolona.

Szkolenia były dobrze, profesjonalnie prowadzone przez fachowców w swojej dziedzinie i, co bardzo ważne w tego typu szkoleniach, odbywały się z udziałem dużej liczby modelek, na których mogliśmy swoją nowo zdobyta wiedzę i umiejętności przećwiczyć i zaprezentować. Ostatnie szkolenia z zakresu ginekologii estetycznej prowadzone przez Roberta Bartkowiaka oraz z laseroterapii prowadzone przez dr Michała Rogowskiego-Tylman były także wartościowe i dobrze prowadzone, umożliwiły natychmiastowe przećwiczenie na licznych modelkach. Mam nadzieję, że firma OLLIE nadal będzie nam oferować liczne szkolenia z zakresu medycyny estetycznej na podobnym, wysokim poziomie, czego życzę również i przyszłym kursantom.

lek. med. Beata Flisiak, 20 i 26.11.2016
 

Najmocniejszą stroną szkoleń jest ich orientacja na intensywną praktykę, co w połączeniu z solidną podstawą merytoryczną gwarantuje sukces.

lek. dent. Barbara Jaroń, 19-20.11.2016, 26-27.11.2016
 

Jestem po szkoleniu w OLLIE z laseroterapii i osocza bogatopłytkowego i mogę tylko napisać, że tam wrócę, bo naprawdę warto 🙂

lek. med. Robert Krzaczek, 26-27.11.2016
 

Jestem bardzo zadowolony, dużo się nauczyłem, wiele praktyki.

lek. med. Mieczysław Para, 26.11.2016
 

Fantastycznie, dużo praktyki, bardzo dobra współpraca z lekarzem prowadzącym.

lek. dent. Anna Głodek, 19-20.11.2016
 

Miła atmosfera, kompetentny wykładowca (lek. dent. Anita Symonowicz-Samulak).

lek. dent. Lidia Rybicka, 19.11.2016
 

Dużo zajęć praktycznych (szkolenie Podstawy medycyny estetycznej), wiele pacjentek.

Można nauczyć się podstaw, jak w ofercie firmy.

lek. med. Jacek Czyczerski, 19.11.2016
 

Szkolenie (Podstawy medycyny estetycznej) bardzo dobrze zorganizowane, wykładowca bardzo profesjonalny!

lek. dent. Marta Łapaj, 19.11.2016
 

Mnóstwo zabiegów, bardzo praktyczne i cenne informacje, potrzebne w codziennych spotkaniach z pacjentami.

lek. dent. Paulina Mariańska, 23.10.2016
 

Szkolenia organizowana przez OLLIE pomogły mi w ciągu kilku miesięcy zdobyć umiejętności pozwalające na samodzielne przeprowadzanie zabiegów medycyny estetycznej ze spektakularnym efektem.

lek. med. Alicja Przywózka, 23.10.2016
 

Fachowe i profesjonalne przygotowanie szkolenia.

Znakomita część teoretyczna w wykonaniu doktora prowadzącego. Szkolenie praktyczne prowadzone na bardzo wysokim poziomie.

lek. dent. Alicja Ulanecka, 23.10.2016
 

Duża samodzielność w wykonywaniu zabiegów, małe grupy szkoleniowe, dużo pacjentów.

lek. med. Natalia Kamieńska, 23.10.2016
 

Świetna atmosfera do nauki.

Dużo samodzielnej pracy, wykwalifikowana kadra. Polecam

lek. med. Karol Kłak
 

Szkolenie było bardzo dobrze przygotowane merytorycznie i organizacyjnie.

Daje satysfakcję organizatorom i uczestnikom.

lek. dent. Sławomir Sobczyk, 23.10.2016
 

Duża wiedza i umiejętności prowadzącego, którymi chętnie się dzieli.

Polecam.

lek. med. Piotr Radziszewski, 23.10.2016
 

Bardzo przydatne szkolenie, pozwala na nabycie podstawowych umiejętności.

Bardzo dobrze zorganizowane.

lek. med. Anna Arska - Brot, 23.10. 2016
 

Rewelacyjne szkolenie, wspaniały prowadzący, duża ilość zabiegów.

lek. dent. Kinga Dmochowska - Lisak, 23.10.2016
 

Praktyczne informacje w pigułce.

Bogate szkolenie praktyczne - wielu pacjentów. Trafne uwagi oraz doświadczony trener: duży plus. Dziękuję

lek. med. Joanna Nowosielska - Grygiel, 22.10.2016
 

Szkolenie przeprowadzone na bardzo wysokim poziomie merytorycznym.

Sympatyczna atmosfera. Duża ilość praktycznej wiedzy.

lek. med. Adrian Kużaj, 23.10.2016
 

Profesjonalne szkolenia. Mili i bardzo dobrze przygotowani wykładowcy.

Przede wszystkim dużo praktyki na pacjentach, dzięki temu czuję się dobrze przygotowana do samodzielnej pracy.

lek. med. Marta Kapała - Głusek, 23.10.2016
 

Szkolenie zostało przeprowadzone w bardzo należyty sposób, zarówno pod względem teoretycznym, jak i praktycznym.

lek. med. Agata Krawczyk, 23.10.2016
 

Bardzo dobrze zorganizowane kurs z dużą częścią praktyczną, co jest bardzo cenne.

lek. dent. Katarzyna Marciniak, 22.10.2016

Szkolenie przeprowadzone w małych grupach, każdy miał okazję do kilkukrotnego wykonania danego rodzaju zabiegu.

lek. med. Paulina Sowińska, 18.09.2016
 

Konkretnie. Praktycznie.

Metody stosowanie na co dzień w gabinecie.

lek. med, Paulina Mariańska, 17.09.2016
 

Bardzo miła i przyjazna atmosfera.

Wykładowcy kompetentni. Chętnie dzielą się swoimi doświadczeniami. Polecam udział w szkoleniu.

lek. dent. Anna Wdowikowska, 25.09.2016
 

Szkolenie z laseroterapii spełniło wszystkie oczekiwania.

Szeroki zakres zabiegów oraz wielu pacjentów.

lek. med. Hana Kohncke, 24.09.2016
 

Szkolenie przeprowadzone rzetelnie oraz profesjonalnie.

lek. med. Joanna Kania - Niklas, 18.08.2016
 

Kurs dający dużo praktycznej wiedzy.

lek. dent. Ireneusz Dominiak, 24.09.2016
 

Szkolenie przebiegło bardzo sprawnie.

Prowadzący szkolenie bardzo kompetentny i pomocny, o dużej wiedzy. Mnóstwo informacji, technicznych metod wykonywania różnych zabiegów i trudnych okolic.

lek. dent. Teresa Girniak, 25.09.2016
 

Lekarze przekazują wiedzę fachowo, w części praktycznej starają się pokazywać zróżnicowane techniki.

Dr Tylman pozwala na dużo samodzielności.

lek. med. Marta Piotrowicz, 25.09.2016
 

Bardzo dobrze zorganizowane szkolenia, wiele prawidłowo dobranych przypadków do zajęć oraz dużo czasu do ćwiczenia zabiegów.

lek. med. Mikołaj Podlasek, 25.09.2016
 

Kolejne świetne szkolenie z dużą ilością samodzielnego wykonywania zabiegów.

Po szkoleniu z łatwością samodzielnie wykonuje zabiegi z zakresu szkolenia.

lek. Med. Paweł Radomski, 18.09.2016
 

Cierpliwość prowadzącej szkolenie Pani Doktor - niesamowita.

lek. med. Mikołaj Podlasek, 18.09.2016
 

KOnkretnie i praktycznie.

Metody stosowanie na co dzień

 

Szkolenie poszerzyło zakres zabiegów, które będę mogła wykonywać w gabinecie.

Treściwa część teoretyczna, część praktyczna pozwalająca poćwiczyć każdy zabieg.

lek. med., Warszawa, 18.09.2016
 

Bardzo dużo praktyki.

Po kilku zabiegach na pacjentkach wszystko wydaje się dużo łatwiejsze niż na początku.

lek. dent. Paulina Koc, 17.09.2016
 

Bardzo kontaktowa Pani Doktor prowadząca szkolenie, wyczerpująco udzielająca odpowiedzi na pytania.

Dużo zajęć praktycznych.

lek. med. Małgorzata Wiśniewska, 18.09.2016
 

Dużo zajęć praktycznych, nie tylko "sama" wiedza.

lek. med. Claudia Baluta - Górecka, 18.09.2016
 

Szkolenie przeprowadzone na bardzo wysokim poziomie.

Doświadczony wykładowca profesjonalnie przekazuje wiedzę. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Dziękuję.

lek. med. Aleksandra Buczek, 28.08.2016
 

Bardzo dobrze zorganizowane szkolenie z dużą ilością modelek.

Na prawdę można poćwiczyć umiejętności praktyczne.

lek. med. Paweł Radomski, 28.08.2016
 

Jestem zachwycona szkoleniem.

Profesjonalny prowadzący i kameralna atmosfera. Dodatkowym atutem szkolenia była możliwość ćwiczenia na dużej liczbie modelek.

lek. med. Alicja Przywózka, 28.08.2016
 

Wspaniała atmosfera, pełen profesjonalizm, duża część praktyczna, możliwość przeprowadzenia zabiegów na pacjentkach.

Polecam i na pewno tu jeszcze wrócę.

lek. dent. Anna Wdowikowska, 28.08.2016
 

Szkolenie przeprowadzone dziś dostarczyło mi niezbędnej wiedzy do rozpoczęcia samodzielnej pracy.

Ćwiczenia praktyczne i ich ilość upewniły mnie w ich wykonywaniu.

lek. dent. Dariusz Woźniak, 27.08.2016
 

Bardzo praktyczne uwagi i porady.

lek. med. Inga Kowalik, 28.08.2016
 

Jestem pod wrażeniem lekarzy szkolących.

lek. dent. Ewa Pomaska, 28.08.2016
 

Szkolenie kompleksowe, wprowadzające do pracy w gabinecie medycyny estetycznej.

Bardzo polecam.

lek. med. Karolina Sawicka, 27.08.2016
 

Bardzo polecam szkolenie w OLLIE.

Byłem na szkoleniu z nici PDO i spełniło moje oczekiwania!

lek. med. Michał B., 27.08.2016
 

Szkolenie prowadzone bardzo profesjonalnie.

lek. dent. Joanna Kania Niklas, 27.08.2016
 

Szkolenie uważam za dobre.

Dużo pacjentów - modelek i co za tym idzie dużo zajęć praktycznych.

lek. dent. Wojciech Praski, 19.06.2016
 

Bardzo dobre szkolenie!

Nastawione na zdobycie umiejętności praktycznych. Na moim szkoleniu było tylko czterech kursantów i aż dwudziestu pacjentów. Zajęcia teoretyczne trwały ok 1,5 godziny pozostały czas przeznaczony był na wykonywanie zabiegów. Polecam!!

lek. med. Katarzyna Kokoszka, 19.06.2016
 

Na szkoleniu było bardzo dużo różnorodnych pacjentów.

Szkolenie było kameralne, a co najważniejsze - dużo praktyki w miłej atmosferze. Wykładowca bardzo profesjonalny. Dużo możliwości praktycznego ćwiczenia.

lek. med. Alicja Przywózka, 19.06.2016
 

Bardzo cieszę się z możliwości uczestniczenia w szkoleniu z ginekologii estetycznej - pierwsze takie szkolenie.

Poprowadzone przez doświadczonego ginekologa, dużo zabiegów praktycznych, bardzo klarowne części teoretyczne. 6+ Brawo!

lek. med. Warszawa, 19.06.2016
 

Szkolenie bardzo konkretne.

Dużo praktycznych informacji.

lek. dent. Marta Piotrowicz, 19.06.2016
 

Różni pacjenci z różnymi problemami.

Szerokie spojrzenie na problemy. Profesjonalni wykładowcy, chętnie dzielący się wiedzą i doświadczeniami. Polecam!

lek. med. Piotr Radziszewski, 19.06.2016
 

Prowadzący genialnie przeprowadził szkolenie.

Doskonały praktyk z ogromną wiedzą, doświadczeniem i indywidualnym podejściem do każdego pacjenta.

lek. dent. Beata Wawrzyniak, 22.05.2016
 

Bardzo dużo zajęć praktycznych z pewnością pozwoli mi wykorzystać zdobyte umiejętności samodzielnie.

Bardzo kameralne grupy są również dużym atutem. Szkolenie w zupełności spełniło moje oczekiwania.

lek. dent. Lubomiła Racka, 21.05.2016
 

Bardzo merytorycznie dobrze przeprowadzone szkolenie.

Wykładowca bardzo dobrze przygotowany, służący poradą, asystował przy wykonaniu zabiegów. Same plusy!

lek. med. Agnieszka Ostrowska, 22.05.2016
 

Od zera do bohatera 🙂

Teoria, którą od razu można było wykorzystać w praktyce, udoskonalając technikę. Wiele pacjentek, przystępna cena.

lek. dent. Aleksandra Rożek, 22/05/2016
 

Dużo praktyki, różne przypadki

Dokładna i jasna teoria. Polecam.

lek. dent., woj. mazowieckie, 21.05.2016
 

Bardzo dobre szkolenie.

Prowadzący, Pan dr Marcin Zakrzewski w sposób ciekawy i wyczerpujący przedstawił zagadnienia dotyczące tematyki kursu. Duża ilość zabiegów.

lek. med. Marcin Porzych, 17.04.2016
 

Szkolenie całkowicie spełniło moje oczekiwania.

Bardzo miła i kompetentna prowadząca.

lek. dent. Marcelina Orfin, 21.05.2016
 

Pełny profesjonalizm, doskonale przygotowani lekarze prowadzący, szkolenie przeprowadzone w małych grupach i możliwość wykonania wielu zabiegów samodzielnie. Kolejne rewelacyjne szkolenia w OLLIE za mną!

Wielkie uznanie dla Pań Iwonny i Oliwii za staranne przygotowanie szkolenia, wielkie zaangażowanie, pełny profesjonalizm i cierpliwość. Wszyscy prowadzący byli bardzo dobrze przygotowani, kompetentni i w pełni zaangażowani. Potrafili stworzyć przyjazną atmosferę, dzięki czemu szkolenie z nimi było przyjemnością. Przekazali nam wiele użytecznych rad dotyczących wykonywania samych zabiegów, jak i pracy w prywatnych gabinetach medycyny estetycznej. Polecam wszystkim zainteresowanym szkolenia w OLLIE - można na nich na prawdę nauczyć się przeprowadzać zabiegi.

lek. med. Aleksandra Tańska, 24.04.2016
 

Szkolenie z laseroterapii uważam za jedno z najbardziej udanych jakie odbyłam w ostatnim czasie. Temat był przedstawiony w sposób wyczerpujący, a wykładowca chętnie i profesjonalnie odpowiadał na wszystkie pytania.

Zgodnie z umową 75% czasu było poświęcone na indywidualną pracę z pacjentami, dzięki czemu od razu po szkoleniu można bez stresu wykonywać zabiegi w swoim gabinecie. Polecam.

lek. dent. Anna Serwacka - Galek, 24.04.2016
 

Prowadzący szkolenie dr Łukasz Drozd ma ogromną wiedzę i chce ją przekazać w przystępny i zrozumiały sposób.

lek. med. Ewa Lange, 17.04.2016
 

Szkolenia z medycyny estetycznej OLLIE są bardzo profesjonalnie przygotowane.

Pani Bożek dokłada wszelkich starań, żeby każdy lekarz miał zapisanych pacjentów na zabiegi. Na początku każdych zajęć są krótkie, marketingowe wskazówki, na których zostały przedstawione bardzo praktyczne wskazówki, poparte statystykami oraz własnym doświadczeniem. Panie Bożek wprowadzają bardzo miłą atmosferę. Wykładowcy są profesjonalnie przygotowani, dzielą się wiedzą, sprawdzają poprawność wykonywanych zabiegów. Każdy lekarz ma inne podejście, dzięki temu poznajemy różne drogi do osiągnięcia tego samego celu.

lek. dent. Aleksandra Szypulska, 24.04.2016
 

Po raz kolejny polecam OLLIE wszystkim, którzy decydują się na szkolenia z zakresu medycyny estetycznej.

Bardzo dobrzy lekarze prowadzący szkolenia, dużo praktycznych zajęć, miła atmosfera.

lek. dent. Monika F., 24.04.2016
 

Duża ilość pacjentów zróżnicowanych problemowo.

Możliwość łączenia zabiegów u pacjentów.

lek. med. Hana Kohncke, 17.04.2016
 

Forma szkolenia praktycznie doskonała, prowadzi świetny wykładowca, zabiegi różnorodne, polecam.

lek. med. Jolanta Kaliszuk, 23.04.2016
 

Szkolenia są na bardzo wysokim poziomie, prowadzone przez doświadczonych lekarzy.

Prowadzący poza doświadczeniem zawodowym prezentują umiejętności dydaktyczne i duże zaangażowanie w pracę z uczącymi się lekarzami.

lek. med. Małgorzata Tychmanowicz- Tańska, 24.04.2016
 

Prowadzący kompetentny i sympatyczny.

Szkolenie dobrze zorganizowane. Bardzo dużo zajęć praktycznych. Jestem zadowolony.

lek. dent. Piotr Karwowski, 17.04.2016
 

Było super. Kurs profesjonalny i ciekawy. Praktyczne podejście do problemów.

Dr n. med. Anna Skurska, 17.04.2016
 

Duża ilość pacjentów.

Szkolenie bardzo profesjonalne. Pan Doktor prowadzący bardzo fachowy.

lek. dent. Marta Piotrowicz, 16-17.04-2016
 

Bardzo owocne spotkanie. Dużo praktyki, różne przypadki. Polecam!

lek. stom. Dorota Jaraczewska, 17.04.2016
 

Mała grupa uczących się lekarzy i dużo pacjentów.

Szkolenie jak zwykle w miłej atmosferze. Polecam serdecznie.

lek. med. Joanna, 24.04.2016
 

Miła atmosfera, duży zakres wiedzy przekazanej w przystępny sposób.

Wysokie kwalifikacje prowadzącego szkolenie.

lek. dent. Justyna Lisowska, 17.04.2016
 

Szkolenie przeprowadzone bardzo profesjonalnie.

lek. dent. Bożena Puto, 17.04.2016
 

Szkolenie spełniło zakres moich oczekiwań. Godne polecenia innym.

lek. med. Władysław Domieniecki, 16.04.2016
 

Szkolenie interaktywne, szczególnie cenne warsztaty.

Szkolenie w miłej atmosferze, profesjonalnie przeprowadzone.

lek. med. Jarosław Agapow, 23.04.2016
 

Kurs zorganizowany na bardzo wysokim poziomie.

Przygotowujący praktycznie oraz teoretycznie do dalszej pracy.

lek. med. Agata Dżeljilji, 23-24.04.2016
 

Szkolenie bardzo profesjonalne, duży zakres wykonywanych zabiegów.

Dużo uwag praktycznych od prowadzącego kurs lekarza.

lek. dent. Joanna Białobrzeska, 23.04.2016
 

Super. Polecam.

lek. med. Anita Agapow, 24.04.2016

Kompetentny prowadzący szkolenie.

Bardzo miła atmosfera kursu. Wielu pacjentów - wiele możliwości wykonania zabiegów.

lekarz Warszawa, 23-24.04.2016
 

Rewelacyjny zakres szkolenia pod względem merytorycznym, bardzo duży nacisk na zdobycie umiejętności praktycznych umożliwiających dalszą samodzielną pracę z pacjentem.

lek. dent. Łukasz Lula, 28.02.2016
 

Możliwość wykonania samodzielnie zabiegów w całości jest bardzo cenna i uczy samodzielnego podejścia.

Szkolenie podzielone w sposób logiczny na część marketingową, teoretyczną i praktyczną, z wielkim naciskiem na część praktyczną - pacjentki w zróżnicowanym wieku i z wieloma problemami (dobrane do tematyki szkoleń).

lek. med. Małgorzata Tańska - Tychmanowicz
 

Profesjonalne szkolenie z częścią praktyczną.

Duża ilość pacjentów, co pozwoliło na wprawienie się. Ogólnie polecam gorąco.

lek. dent. Marta Suska, 22.02.2016
 

Szkolenie wyczerpujące wiedzowo, bardzo obszerna część praktyczna z dużą ilością pacjentów.

Zrozumiały przekaz wiedzy. Bardzo dobre przygotowanie merytoryczne wykładowców.

lek. med. Kamila Gorlo, 28.02.2016
 

Krótka a treściwa część teoretyczna. Dużo samodzielnych ćwiczeń praktycznych.

lek. med. Zdzisław Pachacz, 28.02.2016
 

Bardzo owocne szkolenie. Wykładowcy i przygotowanie profesjonalne.

lek. dent. Małgorzata Wiśniewska
 

Zajęcia z bardzo sympatycznym, kompetentnym i otwartym lekarzem.

Szkolenie w małej, kameralnej grupie. Możliwość przećwiczenia zabiegów.

lek. med. Anna Trybull, 21.02.2016
 

Szkolenie bardzo atrakcyjne teoretycznie i praktycznie.

Dużo pacjentów poddanych zabiegom. Miła atmosfera. Kompetentny wykładowca.

lek. dent. Alicja Dudka - Chaberska, 21.02.2016
 

Wykładowca bardzo profesjonalny, miła atmosfera w trakcie, dużo praktycznych zajęć. Polecam.

Szkolenie mi się bardzo podobało.

lek. dent. Monika Flakowska, 20.02.2016
 

Szkolenie świetnie zorganizowane

Modelki dostępne i właściwie dobrane, kompetentny i sympatyczny prowadzący.
Będę polecać OLLIE!

lek. dent. Dorota Nawacka, 24.01.2016
 

Genialna atmosfera w kilkuosobowej grupie, bardzo sympatyczny i rzeczowy doktor podający wiele praktycznych szczegółów, ogromna ilość pacjentek pozwalająca w praktyce zastosować wiedzę.

lek. med. Aleksandra Kaniak, 23.01.2016
 

Bardzo przydatne szkolenie pod względem merytoryki, jak i informacji marketingowych.

Dr Michał Rogowski-Tylman bardzo serdeczny i w kompetentny sposób przekazuje swoją wiedzę i umiejętności. Mnogość zabiegów ułatwia rozpoczęcie samodzielnego wykonywania zabiegów.

lek. dent. Kamila Mochocka, 23-24.01.2016
 

Szkolenia z medycyny estetycznej przeprowadzone przez firmę OLLIE i doktora Michała Rogowskiego-Tylmana okazały się być cennym źródłem wiedzy i przede wszystkim pozwoliły zdobyć umiejętności praktyczne.

Zaletą kursów jest duża ilość zabiegów przeprowadzanych samodzielnie pod okiem specjalisty. Po serii 3 kursów jestem gotowa na przyjmowanie pacjentów samodzielnie w gabinecie, co bardzo mnie cieszy. Zdecydowanie polecam szkolenia w OLLIE!

lek. stom. Joanna Cygoń, 23-24.01.2016
 

Kurs nastawiony na zajęcia praktyczne z pacjentami.

Dzięki wielu zabiegom, które sam wykonywałem, czuję że jestem przygotowany do wykonywania podstawowych zabiegów.

lek. dent. Maciej Guz, 12-13.12.2015
 

Rozbudowana część praktyczna - duży plus.

lek. med. Jnga Kowalik, 12.12.2015

Mała grupa zajęciowa umożliwiała przećwiczenie zabiegów.

Szkolenie odbywało się w przyjemnej atmosferze.

lek. med. Anna Trybull, 13. 12.2015
 

Jak zawsze jestem bardzo zadowolona z zajęć w OLLIE.

Zabiegi prowadzone w większości przez szkolących się lekarzy, dużo pacjentów czyli to co najważniejsze. Dziękuję"

lek. med. Joanna Kulla, 13.12.2015
 

Szkolenia z dużą ilością praktyki.

Ciekawe, przystępne, atmosfera bardzo przyjemna.

lek. med. Kamila Gorlo, 12-13.12.2015
 

Szkolenia bardzo interesujące merytorycznie.

Dzięki nim można poszerzyć zakres usług w gabinecie. Polecam.

lek. dent. Hanna Ostaszewska-Niezgódka, 12-13.12.2015
 

Szkolenie prowadzone bardzo profesjonalnie, miła, sympatyczna atmosfera.

Spełniło moje oczekiwanie.

lek. med. Ludmiła Karwas, 13.12.2015
 

Jestem bardzo zadowolona ze szkoleń (nici PDO, wolumetria).

Dużo porad praktycznych, bez zbędnej teorii.

lek. med. Ludmiła Karwas, 28-29.11.2015

 

Bardzo dobrze zorganizowane, dużo modeli, miła atmosfera. Wszystkim polecam.

lek. dent. Beata Flisiak, 28-29.11.2015

 

Dużo modelek,

prowadzący lekarz (dr n. med. Michał Rogowski Tylman) cierpliwie tłumaczy i odpowiada na pytania oraz udziela informacji na dodatkowe zagadnienia

lek. med. Aleksander Żmudziński, 29.11.2015

 

Bardzo ciekawe szkolenie z laseroterapii.

Znacznie poszerzyło moją wiedzę. Bardzo przydatne do dalszej praktyki.

lek. med. Krzysztof Kwela, 29.11.2015

 

Super!!! (szkolenie z laseroterapii)

 

lek. med. Paweł Lasek, 28-29.11.2015

 

Szkolenia dobrze prowadzone pod względem merytorycznym i praktycznym.

Duża liczba modelek. Polecam!

lek. med. Warszawa, 28-29.11.2015

 

Bardzo dziękuję za miłe i profesjonalne szkolenia.

Polecam wszystkim niezdecydowanym.

lek. dent. Warszawa, 28-29.11.2015

 

Świetne, bardzo praktyczne szkolenia!

Poprowadzone profesjonalnie, z entuzjazmem i wyczerpująco, duży i dobry dobór pacjentów. Możliwość wykonania wielu zabiegów. Będę kontynuować współpracę z OLLIE.

lek. dent. Grzegorz Bisztyga, 21-22.11.2015

 

Świetny wybór dla lekarza praktyka, pragnącego rozwijać swoje umiejętności!

Profesjonalny wykładowca z wieloletnim stażem pracy. Duża baza pacjentów (modeli).

lek. dent. Anna Duda-Czech, 21-22.11.2015

 

Serdecznie polecam szkolenia w OLLIE ze względu na dużą ilość ćwiczeń praktycznych oraz fachowe podejście.

Zakres materiału jest odpowiednio dostosowany, a wsparcie materiałami dydaktycznymi oraz możliwość treningu manualnego są bezcenne. Bardzo dziękuję.

lek. med. Barbara Anna Wiak, 21-22.11.2015

 

Szkolenie z dr Martą Tazbir pozwoliło nie tylko poznać różne techniki zabiegowe, ale przede wszystkim podpatrzeć, jak pracuje wysokiej klasy specjalista w tej dziedzinie.

lek. dent. Agnieszka Kotwa-Grudzińska, 21-22.11.2015

 

Bardzo dużo praktycznych informacji, które pomogą w poszerzeniu oferty zabiegów.

lek. med. Aneta Ogrodowska, 21-22.11.2015

 

Szkolenie w małych grupach, bardzo dużo pacjentów w porównaniu do innych szkoleń.

lek. med. Katarzyna Ziniewicz, 24.10.2015

 

Szkolenie prowadzone rzeczowo.

Wiedza przekazana na szkoleniu jest wystarczająca do samodzielnego wykonywania zabiegów medycyny estetycznej. Miła atmosfera szkoleń dzięki obsłudze i prowadzącym.
lek. med. Bartłomiej John, 17-18.10.2015

 

Szkolenia bardzo przemyślane, dużo samodzielnych zabiegów, teoria w stopniu wystarczającym. Bardzo polecam!!!!

lek. pediatra, woj. pomorskie, 17-18.10.2015

 

Tematyka szkoleń (Podstawy Medycyny estetycznej, Kwas hialuronowy poziom średniozaawansowany - usta i okolice) bardzo interesująca.

Duży nacisk na doskonalenie umiejętności praktycznych oraz duża ilość pacjentów.
lek. dent. Magdalena Zacharska, 17-18.10.2015

 

W pełni zrealizowana tematyka szkolenia (toksyna botulinowa poziom średniozaawansowany). Dużo zajęć praktycznych.

lek. med. Anna Ziółkowska, 18.10.2015

 

Bardzo praktyczne kursy (z nici PDO, wolumetrii, osocza bogatopłytkowego i mezoterapii)

Doktor Marta Tazbir to bardzo profesjonalna i niezwykle sympatyczna osoba z ogromnym doświadczeniem. Pani Oliwia Bożek bardzo ciekawie podpowiada, jak ująć zagadnienia medycyny estetycznej od strony marketingowej. Polecam!!!
Lek. stom., Hiszpania i Niemcy, 26-27.09.2015

 

Szkolenie z nici PDO prowadzone przez super doświadczoną osobę, jaką jest pani dr Marta Tazbir!

Bardzo dobrze przygotowana i z niesamowitą łatwością wyjaśnia wszystkie problemy.
Lek. stom. Beata Wawrzyniak, 26.09.2015

 

Zachęcam wszystkich zainteresowanych do uczestniczenia w szkoleniach OLLIE.

Wiele skorzystałem, chcąc rozpocząć własną działalność.
Lek. med. Paweł Mytko, 19-20.09.2015

 

Miła obsługa, ciekawe wykłady, profesjonalne podejście.

Dziękuję.
Lek. stom. Krzysztof Kruszyński, 19-20.09.2015

 

Nacisk na ćwieczenia praktyczne jest wielkim atutem tych szkoleń!

Polecam.
Lek. stom. Olga Cytrynowicz, 20.09.2015

 

Super szkolenie!

Kolejne, w którym uczestniczyłem w OLLIE. Dużo zabiegów, bardzo konkretny program. Będę kontynuować współpracę z OLLIE.
Lek. med. Mariusz Borkowski, 27.06.2015

 

Bardzo efektywne szkolenie, dużo praktyki.

Pomagające w rozpoczęciu samodzielnej pracy.
Lek. stom. Anna Krukowska, 27.06.2015

 

Bardzo profesjonalne szkolenie.

Lek. med. Grzegorz Skobel, 27.06.2015

 

Zależało mi na szkoleniu z dużą liczbą zabiegów i właśnie takie było szkolenie z osocza bogatopłytkowego w OLLIE.

Szkolenie było bardzo intensywne – wykonałem zabiegi na twarz, dłonie i owłosioną skórę głowy. Dodatkowo wykładowca dr Tazbir przekazała wiele praktycznych informacji na temat zabiegów. Kolejne szkolenia z medycyny estetycznej również odbędę w OLLIE.
Lek. med. Mariusz Borkowski, 13.06.2015

 

Bardzo profesjonalne szkolenie.

Bardzo dużo elementów praktycznych, wykonywanych przez uczestników na pewno dostarcza ogromną ilość wiedzy praktycznej, która zostanie wykorzystana w gabinecie.
Lek. med. Krzysztof Kwela, 13-14.06.2015

 

Bardzo sprawnie przeprowadzone szkolenie, możliwość wykonania zabiegów na dużej liczbie pacjentów.

Profesjonalizm i doświadczenie dr Tazbir zachęca do dalszego rozwoju i udziału w szkoleniach.
Lek. stom. Dorota Przybyłowska, 13.06.2015

 

Szkolenie prowadzone bardzo fachowo, z dużym naciskiem na praktyczną stronę, dziękuję

Lek. stom. Małgorzata Stefańska, 30-31.05.2015

 

Szkolenie przebiegło bardzo sprawnie.

Dużo wyniosłam z kursu, jestem bardzo zadowolona.
Lek. stom. Jolanta Klikowska, 31.05.2015

 

Szkolenie przeprowadzone fantastycznie.

Duży nacisk na część praktyczną za co serdecznie dziękuję. Temat został zrealizowany w 100%. Atmosfera na kursie bardzo przyjazna. Polecam.
Lek. stom. Iwona Hawryluk, 18-19.04.2015

 

Szkolenie przeprowadzone jest w sposób rzetelny, kompetentny.

Prowadzący szkolenie to osoba z dużym doświadczeniem, która z wielkim zaangażowaniem, a zarazem sympatią, empatycznie chętnie dzieli się wiedzą i umiejętnościami. Gorąco polecam!.
Lek. med. Monika Zielińska, 18-19.04.2015

 

Kurs przygotowuje teoretycznie i praktycznie.

Bardzo miła atmosfera.
Lek. med. Anna Rutyna, 18-19.04.2015

 

Uczestniczyłam w szkoleniu Podstawy medycyny estetycznej. Szkolenie prowadzone przez Lekarza Medycyny Estetycznej w sposób bardzo obrazowy, przystępny i bardzo konkretnie.

Prowadzący szkolenie wyjaśniał metody działania, stosowania i dawkowania preparatów (z porównywaniem różnych). Organizacja przez Firmę OLLIE świetna, z zapewnieniem możliwości wykonywania samodzielnie zabiegów, bez ponoszenia dodatkowych kosztów przez uczestnika, co nie zawsze ma miejsce na szkoleniach organizowanych w innych miejscach. Polecam.
lek. med. Ewa Jastrzębska-Szyszko, Otolaryngolog, 12.04.2015

 

Szkolenie bardzo intensywne, przeprowadzone sprawnie i profesjonalnie.

Na każde pytanie uzyskałem odpowiedź, bezcenna, duża ilość zajęć praktycznych, konkretnych zabiegów z pacjentami, obejmujących zakres szkolenia. Polecam.
Lek. stom. Bronisław Szuszkiewicz, 14-15.03.2015

 

Szkolenie przeprowadzone bardzo profesjonalnie.

Miła atmosfera i duża ilość pacjentów. O wszystko można dopytać.
Lek. stom. Olga Skorek, 14-15.03.2015

 

Fachowe szkolenie z dużą ilością wiedzy.

Bardzo dużo można się było nauczyć mając tak wiele modelek do dyspozycji. Polecam.
lek. med. województwo mazowieckie, 31.01.2015

 

Polecam szkolenia ze względu na dużą liczbę pacjentów i małe grupy szkoleniowe oraz miłą obsługę Pań z OLLIE.

Lek. stom. Anna Matuszkiewicz, 11.12.2014

 

Miły, kompetentny personel. Super!

Lek. stom. Gabriela Koberska, 6.12.2014

 

Szkolenia organizowane przez firmę OLLIE są na bardzo wysokim poziomie

Zajęcia są prowadzone w małych grupach przy dużej ilości pacjentów. Satysfakcja gwarantowana w 100% 🙂
Lek. stom. Magdalena Mitrowska, 22-23.11.2014

 

Bardzo dobrze przygotowane szkolenie

Lek. med. Aleksandra Szczotkowska, 27.09.2014

 

Szkolenia przeprowadzone wyczerpująco pod względem merytorycznym i praktycznym.

Atmosfera i podejście do kursanta zachęcają do dalszej współpracy.
Lek. med. Mirosława Cybulska, 30.08.2014

 

Szkolenia przeprowadzone w miłej atmosferze.

Profesjonalny prowadzący. Dużo wskazówek osobistych metod robienia zabiegów.
Lek. med. Anna Tarczyńska, 30.08.2014

 

Wszystko tak jak zawsze - pełen profesjonalizm, pozytywna atmosfera,

szkolenie odbyło się nawet w przypadku uczestnictwa 1 osoby, to bardzo komfortowa sytuacja i bardzo dziękuję za możliwość uczestnictwa w dzisiejszym szkoleniu. 6+!
Lek. stom. Karolina Skibicka, 03.08.2014

 

Serdecznie dziękuję za przygotowanie profesjonalnych warsztatów z technik aplikacji kwasu hialuronowego.

Szczególnie cenna była część praktyczna, podczas której miałam możliwość wykonania wielu zabiegów osobiście. Polecam szkolenia w OLLIE.
Lek. stom. Katarzyna Kozłowska, 14.06.2014, www.classart.pl

 

Szkolenie nastawione na część praktyczną.

Duża ilość pacjentów, bardzo pomocny lekarz prowadzący. Polecam!
Lek. stom. Agata Król, 14.06.2014

 

Bardzo dobre!

Możliwość wykonania całego zabiegu (osocza bogatopłytkowego, mezoterapii) od początku do końca - jeden pacjent - jeden lekarz.
Lek. rodzinny, woj. łódzkie, 31.05.2014

 

Polecam szkolenia OLLIE, zakres szkoleń wyczerpujący, dużo praktyki, pełen profesjonalizm!

Lek. med. Joanna Gralińska, 31.05.2014

 

Jestem po kolejnym szkoleniu organizowanym przez OLLIE i szczerze mogę polecić to miejsce.

Pełen profesjonalizm, miła atmosfera, dużo zajęć praktycznych.
Lek. med. Joanna Gralińska, 24.05.2014.

 

Szkolenie przeprowadzone bardzo dobrze.

Prowadzenie wykładu i warsztatów bardzo dobre. Nie mam zastrzeżeń.
Lek. med. Ewa Szepietowska, 24.05.2014.

 

Szkolenie bardzo praktyczne.

Lek. med. Anna Jeznach, 24.05.2014.

 

Bardzo dziękuje za profesjonalne, niezwykle wartościowe merytorycznie i praktycznie szkolenie.

Lek. stom. Katarzyna Kozłowska, 24.05.2014, www.classart.pl

 

Nie spodziewałam się, że szkolenia z zakresu kwasu hialuronowego są prowadzone tak dokładnie.

Mile zaskoczył mnie fakt, że każda z uczestniczek wykonywała zabiegi na całej twarzy, a nie tylko w jednej okolicy - działanie kompleksowe. Również zaskoczyła mnie liczba modelek. Można było naprawdę spokojnie „potrenować”. Podejście organizatorów również było niesamowite – Panie dbały naprawdę o wszystko!
Lek. stom. Agnieszka Nowak, 05.05.2014

 

Bardzo rzetelnie prowadzone szkolenie.

Atmosfera wspaniała.
Lek. med. Joanna Gralińska, 27.03.2014.

 

Szkolenie przeprowadzone rewelacyjnie.

Dobrze opracowany plan szkolenia, wyczerpująco przedstawiona część teoretyczna, zostały również poruszone tematy poboczne – z zakresu wolumetrii twarzy, modelowania kształtu ust, co bardzo wzbogaciło szkolenie o rozpatrywanie estetyki twarzy pacjenta holistycznie, całościowo. Bardzo jestem z tego faktu zadowolona. Część praktyczna przeprowadzona sprawnie i fachowo – każdy pacjent był traktowany bardzo indywidualnie – pełen profesjonalizm. Gratuluję i polecam.
Lek. stom. Karolina Marzena Skibicka, 23.03.2014.

 

Fantastyczne szkolenie, bardzo dobrze zorganizowane, przyjemna, niestresująca atmosfera.

Doktor Pawlikowski (trener) był bardzo pomocny i wiedzą przekazywaną wykraczał znacznie poza zakres szkolenia, za co bardzo dziękuję!
Lek. stom. Katarzyna Siembida, 23.03.2014.

 

Bardzo miła atmosfera, profesjonalnie!

Pod względem merytorycznym również super.
Lek. med. Joanna Gralińska, 23.03.2014.